Centralele pe lemne cu ardere tip lumânare te ajută să faci economii

Uneori ne vedem nevoiți să facem actualizări și schimbări, iar sistemul de încălzire nu este scutit de aceste schimbări. Timpurile trec iar o centrală veche se poate dovedi a fi mai puțin eficientă. Iar atunci când constatăm că avem costuri tot mai mari pentru încălzire, atunci cu siguranță trebuie să luăm în calcul schimbarea sistemului de încălzire.

Atunci când facem acest pas trebuie să oferim atenție foarte multor detalii. Printre ele, desigur, se află și tipul arderii. Ne dorim o schimbare cât mai eficientă iar astfel arderea de tip lumânare reprezintă un principiu care ar trebui să îți stârnească interesul.

Centralele pe lemne Liepsnele folosesc principiul de ardere tip lumânare iar astfel considerăm că suntem în măsură să oferim câteva recomandări practice în acest sens. Mai exact, îți prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să alegi și tu o centrală cu ardere tip lumânare.

Iată care sunt acestea:

Întreaga putere calorică a lemnului este exploatată

Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să ai în vedere alegerea unui sistem de încălzire cu ardere tip lumânare este randamentul de care dă dovadă. Practic, folosind o centrală pe lemne Liepsnele cu ardere tip lumânare vei reuși să exploatezi întreaga putere calorică a lemnului.

Combustibilul este ars lent, din partea superioară, iar astfel nimic nu se risipește. Prin urmare, este de la sine înțeles faptul că vei reduce și cantitatea de lemne necesară pentru încălzire.

Astfel, dacă vrei ca lemnul de foc să fie folosit la adevărata sa capacitate, atunci ar trebui fără dar sau poate să îți cumperi o centrală cu ardere tip lumânare.

Arderea durează mult mai mult

Fiind un tip de ardere lentă, este de la sine înțeles faptul că durează mult mai mult. Iar acesta este un avantaj foarte important. Este un avantaj deoarece astfel vei beneficia de mai mult confort.

Dacă umpli cazanul Liepsnele cu lemne atunci te vei bucura de o autonomie de până la 30 de ore. În tot acest timp nu mai ești nevoit să pui lemne pe foc. Sună bine, nu?

Este o ardere curată

Arderea tip lumânare mai este apreciată și pentru faptul că se dovedește a fi foarte curată. Mai exact, în urma arderii lemnului rămân foarte puține resturi. Cantitatea de cenușă va fi minimă și totodată pe pereții și pe elementele centralei nu vei găsi depuneri, mai ales dacă vei folosi lemn uscat.

Totuși, este recomandată verificarea pereților pentru a te asigura că depunerile despre care vorbeam nu sunt prezente.

Iar motive mai există o mulțime, însă te vei buura mult mai mult să descoperi personal numeroasele avantaje ale utilizării unei centrale pe lemne cu ardere tip lumânare. Cumpără acum o centrală Liepsnele iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Call Now Button0769 076 287