Accent pe confort  – autonomie 30 de ore

Sa te muti de la bloc la casa, dintr-o zona urbana in una rurala, inseamna sa iesi din zona ta de confort. De cele mai multe ori, in zonele rurale nu vei avea parte de conditiile de care ai avut parte pana acum.

Aceasta decizie prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Iar unul dintre dezavantaje ar putea fi faptul ca nu vei mai putea folosi atat de comoda centrala pe gaz pentru incalzire, deoarece este foarte probabil sa nu existe o retea de gaze in apropiere.

Cu toate acestea, exista si alternative avantajoase. De exemplu, centralele Liepsnele pun foarte mult accent pe confortul utilizatorului. Practic, ne dorim ca persoanele care aleg sa isi incalzeasca locuinta folosind combustibilul solid sa se poata bucura de cat mai mult timp liber si sa aiba cat mai putine responsabilitati. Practic, dorim sa imbunatatim confortul si sa le permitem proprietarilor de centrale pe lemne Liepsnele sa se bucure de aceleasi avantaje ca ale unei centrale pe gaz.

Liepsnele – autonomie generoasa si confort

In cazul multor centrale pe lemne proprietarii sunt nevoiti sa mearga in camera centralei de cateva ori pe zi pentru a alimenta centrala. Acest lucru se poate dovedi a fi foarte incomod, mai ales daca luam in calcul faptul ca trebuie sa parasesti locuinta calduroasa pentru a indura frigul de afara.

Proprietarii centralelor Liepsnele sunt scutiti de aceste alimentari dese ale centralei. Iar asta deoarece centralele Liepsnele isi incanta cumparatorii cu o autonomie foarte generoasa.

Mai exact, o singura alimentare a centralei garanteaza o autonomie de pana la 30 de ore.

Ce inseamna autonomie de 30 de ore?

Practic, in tot acest timp focul va arde fara sa mai fie nevoie de interventia ta. Te vei putea bucura de caldura in locuinta si de timp pretios alaturi de cei dragi, fara sa mai fie nevoie sa ajungi in camera centralei.

Este importanta insa utilizarea combustibilului de esenta tare, cu un grad de umiditate cat mai redus.

Mai mult decat atat, daca optezi pentru o centrala modelul Universal, atunci te vei bucura de o autonomie si mai generoasa. Mai exact, modelele Universale din oferta Liepsnele pot fi alimentate si cu carbuni, iar un buncar plin cu carbuni va garanta confortul termic in locuinta pentru o perioada de 5-7 zile. In acest fel, vei uita ca mai trebuie sa te ocupi cu alimentarea centralei, ceea ce inseamna un plus de confort.

Lucrari de intretinere simple si usor de realizat

Confortul utilizatorului este dat si de faptul ca lucrarile de intretinere necesare sunt usor de efectuat si totodata nu necesita prea mult timp. Practic, va trebui sa indepartezi cenusa o data pe saptamana sau chiar la doua saptamani, in functie si de combustibilul folosit, ceea ce nu iti va lua mai mult de 15 minute si cel putin o data pe luna trebuie sa verifici peretii centralei dar si alte elemente pentru a te asigura ca nu au aparut depunerile de gudron.

Daca vei folosi combustibil de calitate superioara, atunci depunerile nu isi vor face aparitia. Iar daca totusi observi depuneri, ar trebui sa folosesti o perie din sarma pentru a le indeparta.

Astfel, daca ti-ai propus achizitionarea unei centrale care sa nu iti afecteze gradul de confort, ba chiar sa ti-l imbunatateasca, atunci ar trebui sa optezi pentru modelele Liepsnele.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Call Now Button0769 076 287