Actualizare preferințe Cookies

Liepsnele, o centrală de top pentru căldură la țară

Să găsești un sistem de încălzire în zona rurală nu este deloc ușor. Aici nu ai la dispoziție o rețea de gaze naturale așa că nu te vei putea bucura de luxul folosirii unei centrale pe gaz. Prin urmare, trebuie să apelezi la alternativele pe care le ai la dispoziție, așa că cel mai sigur vei alege să îți încălzești casa folosind combustibil solid.

Iar în acest articol exact pe această temă ne-am propus să discutăm. Mai exact, dorim să venim cu o soluție de încălzire a locuințelor de la țară. Și ce soluție poate fi mai eficientă decât folosirea unei centrale pe lemne Liepsnele? Cu siguranță nu există.

De ce sunt centralele pe lemne Liepsnele o soluție ideală de încălzire a unei locuințe la țară? Ei bine, există o mulțime de motive. Iar pe acestea ți le vom prezenta și ție în rândurile următoare.

Ai combustibil din belșug

Cu toții știm că lemnul de foc nu este deloc greu de procurat în România. Prin urmare, îți va fi foarte simplu să găsești lemn de foc de calitate pentru centrala pe lemne Liepsnele. Îl vei putea depozita și pregăti în cele mai bune condiții, astfel încât apoi performanțele arderii sale să fie cât mai încântătoare.

Dacă locuiești la curte atunci beneficiezi cu siguranță de spațiul necesar amenajării acestor locuri de depozitare, iar astfel te poți asigura că lemnul de foc folosit este păstrat în condiții optime.

Construirea unei anexe nu reprezintă o problemă

O centrală pe lemne necesită, de regulă, o anexă exterioară pentru instalare. Aceasta poate fi privită ca pe o mare problemă de cei care nu au suficient spațiu, însă cu siguranță nu este și cazul tău. O curte îți oferă posibilitatea de a construi o cameră a centralei nu foarte departe de casă, astfel încât să garantezi siguranța casei tale.

Atunci când construiești camera centralei trebuie totuși să respecți recomandările producătorului, pentru a evita astfel anumite incidente.

Beneficiezi de confort la fel ca la oraș

Poate că ți se pare peste mână să fii nevoit să mergi mereu să alimentezi centrala. Ei bine, dacă alegi o centrală de calitate atunci vei evita aceste momente. Iar asta deoarece modelele de centrale pe lemne Liepsnele au o autonomie foarte generoasă, de până la 30 de ore. Asta înseamnă că o singură alimentare pe zi este mai mult decât suficientă.

În tot acest timp nu mai trebuie să vizitezi camera centralei, ceea ce reprezintă un beneficiu destul de important.

Acestea sunt așadar doar 3 dintre cele mai importante motive pentru care noi credem că centralele pe lemne de la Liepsnele reprezintă alegerea ideală pentru încălzirea unei case la țară.

Vezi și tu oferta noastră de centrală pe lemne și alege modelul care ți se potrivește! Performanțele nu te vor dezamăgi.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    0769 076 287