3 motive pentru a alege o centrală Liepsnele model Universal

centrala pe lemne

Foarte mulți dintre clienții noștri ne întreabă ce alegere ar trebui să facă atunci când își achiziționează centrala. Asta deoarece, după cum bine ați văzut deja probabil, centralele termice pe lemne Liepsnele sunt disponibile în două variante: clasic și universal. Ei bine, aceste două opțiuni ridică multe semne de întrebare.

Cei mai mulți se întreabă care sunt cele mai bune centrale pe lemne Liepsnele: cele simple sau cele universale? Ei bine, ambele variante sunt excelente, însă cele universale vin la pachet cu câteva caracteristici extra care le face să fie mai atrăgătoare.

De aceea am decis să prezentăm 3 motive pentru care merită să investești într-o centrală Liepsnele model Universal. Iată deci care sunt acestea:

Vei putea folosi mult mai multe tipuri de combustibil

Un prim motiv pentru care merită să investești într-o centrală pe lemne Liepsnele model Universal este faptul că vei putea folosi mult mai multe tipuri de combustibil. Practic, nu vei fi constrâns să folosești doar lemn de foc ceea ce se va dovedi foarte avantajos la un moment dat.

Iar asta deoarece atunci când nu vei avea de unde procura lemn de foc uscat sau dacă lemnul tău de foc este încă verde, vei opta pentru folosirea unui alt tip de combustibil. Indiferent că este vorba despre peleți, brichete de rumeguș sau cărbuni, vor exista opțiuni alternative.

Astfel, te vei bucura de mai multă libertate iar la un moment dat vei putea face mai multe economii doar datorită faptului că ai la dispoziție mai multe tipuri de combustibil.

Autonomie mult mai generoasă

O centrală Liepsnele pe lemne simplă poate garanta o autonomie de până la 30 de ore cu un singur plin de lemne. Lucrurile se schimbă însă atunci când vorbim despre alimentarea cu cărbuni.

Pentru a putea folosi cărbuni pentru încălzire va trebui să alegi un model universal. În schimb, te vei putea bucura de autonomii de peste 5 zile cu un singur plin de cărbuni. Este fără dar sau poate o autonomie record care sigur te va încânta și pe tine.

O autonomie extinsă înseamnă mai puțin timp dedicat alimentării centralei, deci totodată și mai mult confort. Iar dat fiind faptul că autonomia ar trebui să reprezinte principalul aspect de care să ții cont atunci când îți cumperi o centrală, atunci modelele universale de pe site-ul nostru ar trebui să fie primele pe listă.

Diferență de preț aproape insesizabilă

Iar în final, cel de-al 3-lea motiv pentru care ar trebui să alegi o centrală universală este faptul că diferența de preț poate fi considerată aproape insesizabilă.

Prin urmare, merită să pui câteva sute de lei în plus pentru a investi într-o centrală care vine la pachet cu o serie de avantaje foarte importante.

În plus, ai posibilitatea de a achiziționa o centrală pe lemne universală în rate, așa că nu ar trebui să te gândești la economii atunci când faci această investiție.

 

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Call Now Button0769 076 287