Pret centrale termice pe lemne si carbuniVrei un bun pret pentru centrale termice? Aici este locul potrivit in care vei gasi cele mai de calitate centrale termice pe combustibil solid la un pret imbatabil! Comanda acum!

Un pret pentru centrale termice reprezinta pentru multi dintre noi un efort intr-adevar, insa atunci cand veti vedea preturile centralelor pe lemne pe care noi le avem spre vanzare, cu siguranta acest lucru nu va mai fi o problema pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Putem spune ca in zilele noastre, un cazan pe lemne nu mai este un lux, ci este o necesitate. Intradevar, iernile devin din ce in ce mai friguroase, insa acest lucru se poate rezolva cu ajutorul produselor noastre, ce sunt acum disponibile la reducere! Oferim reduceri pentru intreaga gama de centrale termice, astfel incat va veti putea pregati pentru sezonul rece din timp.

Pretul centralelor termice in raport cu autonomia si incalzirea pe care acestea o pot oferi este unul foarte avantajos! Ganditi-va mai intai la diferenta de pret intre combustibilul solid si celelalte tipuri de combustibil (gaz, gpl si meta). Diferenta este remarcabila! Pe langa acest lucru, autonomia cazanelor pe combustibil solid Liepsnele este de cea mai lunga durata dintre toate celelalte astfel de centrale pe combustibil solid. Disconfortul este aproape inobservabil, cu o singura incarcatura de lemne, autonomia centralei poate dura pana la 30 ore. Sa nu mai vorbim de faptul ca daca utiliziati carbuni, aceasta poate dura pana la 5 zile.

Cel mai bun pret pentru centrale termice il vei gasi doar pe magazinul nostru online! Intra acum si alege produsul de care ai nevoie iar noi iti vom face o reducere considerabila!

In ziua de astazi, o centrala termica nu mai este de mult timp un lux, ci o necesitate, mai ales tinand cont de faptul ca foarte multe locuinte detin deja sisteme centralizate de incalzire. Pretul pentru centrala Liepsnele cu lemne sau carbuni este unul foarte avantajos comparativ cu beneficiile pe care le ofera. Mai jos puteti consulta lista de preturi pentru centrale pe lemne sau carbuni si de asemenea va oferim discount-uri majore, prin urmare puteti achizitiona o centrala termica la reducere de pret! Nu in ultimul rand, la orice centrala termica pe lemne sau carbuni achizitionata, indiferent de pretul acesteia, beneficiati de transport gratuit!


- 20 %

Liepsnele L 10


Preț vechi: 8125 lei
Preț: 6500 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara
- 20 %

Liepsnele L 10 Universal


Preț vechi: 8625 lei
Preț: 6900 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara
- 24 %

Liepsnele L 20


Preț vechi: 8500 lei
Preț: 6500 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara
- 20 %

Liepsnele L 20 Universal


Preț vechi: 9250 lei
Preț: 7400 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara
- 23 %

Liepsnele L 40


Preț vechi: 9125 lei
Preț: 7000 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara
- 20 %

Liepsnele L 40 Universal


Preț vechi: 9875 lei
Preț: 7900 lei


Comanda
Adauga in wishlist Compara

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele