Vă putem ajuta cu informaţii?Centrale pe lemne


centrale

Pentru a avea tot confortul dorit pe timpul iernii si pentru a va asigura ca veti petrece o iarna fara griji alaturi de familia dumneavoastra, este foarte important sa va echipati locuinta cu centrale termice eficiente si de inalta calitate. Pentru a va bucura de cele mai bune conditii puteti alege o centrala pe lemne care prezinta numeroase avantaje si care este nou intrata pe piata romaneasca, este vorba de centrala pe lemne Liepsnele.

O centrala termica pe lemne reprezinta solutia perfecta in special pentru incalzirea incaperilor aflate in zone fara acces la reteaua de gaze naturale. Aceste centrale termice pot fi cu gazeificare sau fara. Gazeificarea nu se refera la faptul ca centrala functioneaza cu gaze, din contra, nu are nicio legatura cu acest aspect, ci se refera la acele gaze pe care combustibilul solid le produce in momentul in care intra in contact cu jarul produs.

Centralele termice pe care le comercializam si care functioneaza cu lemne, carbuni, deseuri de lemn sau brichete sunt fara gazeificare.  Aceste centrale cu ardere clasica au avantajul ca puteti introduce si  lemne „verzi\" (neuscate), in timp ce intr-o centrala cu gazeificare va trebui sa introduceti numai lemne uscate (cumparate din timp -  1 an sau 2 inainte).

Un aspect foarte important atunci cand va decideti sa achizitionati o centrala pe lemne este alegerea cazanului. Cazanele pe lemne au puteri diferite, iar alegerea acestuia se va face in urma unui calcul al necesarului termic al casei/locuintei,  acest calcul depinzand de volumul incaperilor, de termoizolatia cladirii si chiar de zona unde este construita locuinta. Centralele termice pe lemne Liepsnele pot acoperi, in medie, suprafete incalzite de la 50 mp pana la 400 mp.

Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unei solutii de incalzire pe timpul iernii, centrala pe lemne Liepsnele este raspunsul pe care il asteptati si care cu siguranta o sa va incante!

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook


Plata online

6 rate fara dobanda

Transport Gratuit

Garantie 5 ani
5 persoane vizualizeaza
site-ul nostru acum