Vă putem ajuta cu informaţii?Centrale pe carbuni


centrale

In ultimii ani, costurile si tipul energiei folosite pentru incalzirea pe timp de iarna au devenit din ce in ce mai importante si mai ales foarte discutate. Energia oferita de combustibilii solizi, in special de carbuni, reprezinta o alternativa optima pentru energia provenita din gaze naturale, motorina sau energia electrica. Centralele termice pe carbuni au avantajul ca se bazeaza pe combustibili usor de procurat, la preturi accesibile.

Desi, atunci cand vorbim de o centrala pe carbuni ne gandim ca trebuie sa facem incarcari dese cu combustibil, totusi centralele Liepsnele au un avantaj de necontestat, si anume acela ca putem alimenta cu carbuni chiar si o data la 5 zile! Acest aspect face din centralele pe carbuni pe care le comercializam un lider al pietei din Romania in aceasta privinta. Practic, in acest mod este eliminat principalul dezavantaj al centralelor care functioneaza cu carbuni.

De asemenea, pretul centralei pe carbuni este foarte avantajos tinand cont de beneficiile pe care le aduce, iar raportul calitate-pret este foarte bun si ii poate multumi chiar si pe cei mai pretentiosi oameni. Avand in vedere faptul ca reteaua de distributie a gazelor naturale are o acoperire destul de restransa la nivel national, putem spune ca centralele pe combustibili solizi reprezinta alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa-si incalzeasca locuinta sau biroul pe timpul iernii.

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook


Plata online

6 rate fara dobanda

Transport Gratuit

Garantie 5 ani
3 persoane vizualizeaza
site-ul nostru acum