Stati la casa? Achizitionati o centrala pe lemne liepsnele si aveti confortul dorit cu o investitie minima


O centrala termica nu mai este de mult timp un lux, majoritatea locuintelor din tara incalzindu-se pe timp de iarna cu ajutorul unor sisteme centralizate proprii. Usor de instalat si ieftin de intretinut, centrala termica este un bun necesar mai ales ca in unele zone ale tarii CET-ul nu isi mai permite sa furnizeze caldura - si asa preturile erau mult prea mari iar caldura mai mult nu era decat era. Daca stati la casa este un motiv in plus sa cumparati centrala pe lemne liepsnele, mult mai ieftin de exploatat decat una in condensare, care depinde de gaze.

 

Centralele pe combustibil solid folosesc resurse putine, lemnul este ieftin, este ecologic si usor de procurat. Randamentul energetic este mediu, insa arderea dureaza mai mult, pana la doua zile si jumatate, fara a fi nevoie sa incarcati din nou cu lemne. Comparand aceste calitati cu cele ale unei centrale termice pe gaz vom observa ca pretul combustibilului este mediu, randamentul energetic este mai bun, insa costurile de incalzire se reflecta in factura la gaze, care poate fi greu de suportat pe timp de iarna dintr-un buget restrans al unei familii obisnuite. In plus, la tara nu prea exista gaze peste tot, asa ca devine imposibil de folosit. Lucrurile sunt si mai complicate, in comparatie cu o centrala pe lemne liepsnele cand discutam despre centralele pe curent electric, care au randament energetii de 99%, pot fi alimentate cu energie electrica fara probleme, insa facturile sunt foarte mari, pretul de achizitie e destul de mare.

 

Revenind la centrala pe lemne liepsnele, aceasta este deosebit de economica, lemnele puse la o incarcare ard si vreme de 30 de ore, asigurand caldura si apa menajera pentru toata casa. Nu exista problema condensarii, nu colecteaza rasina, se pot folosi si deseuri din lemn. Spre deosebire de soba normala, care trebuie curatata mereu de cenusa, centrala de acest tip trebuie curatata de cenusa doar de doua ori pe luna, adica o data la doua sau trei saptamani. Garantia extinsa, de cinci ani si functionarea garantata vreme de 25 de ani, alaturi de certificatul TUV recomanda centrala Liepsnele pentru orice gospodarie in care confortul primeaza.

 


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele