Prezentare centrale termice pe lemne şi cărbuni LIEPSNELE


Vă prezentăm cazanul de uz caznic cu combustibil solid LIEPSNELE, la care durata arderii după o încărcare cu cărbuni se măsoara in zile.
Centralele termice Liepsnele au capacitati de la 10 kw pana la 40 kw cu o suprafata de incalzire de pana la 400 m2.
În anul 2014 în timpul certificării au fost efectuate teste în laboratorul de cercetare: la o încărcare cu 50 kg de lemne in regim de 5-6 kW a ars 31 de ore. La folosirea cărbunelui de pământ funcţionarea neîntreruptă a crescut până la 10 zile.


Cum funcţioneză cazanul LIEPSNELE?


În cuptorul cilindric al centralei termice LIEPSNELE ard lemne, cărbune de pământ, brichete si peleţi.


Cuptorul este amplasat în partea superioară a cazanului, care determină arderea intensivă doar a stratului superior de lemne. Lemnele amplasate în partea inferioară a cuptorului nu se incălzesc şi îşi aşteptă mult timp rândul pentru încălzire şi ardere.
Central termica pe lemne si carbuni Liepsnele este astfel construita, încât  aerul este repartizat pentru a menţine focul decât în partea superioară. Nu se formează condens. La aprinderea iniţială a centralei LIEPSNELE, nu se acumulează gudron pe pereţii cazanului, deoarece arde numai un strat subţire din partea superioară a cazanului.


Arzând stratul superior de lemne, distribuitorul de aer coboară treptat şi îndreaptă permanent aerul spre următorul strat de lemne, destinat arderii.


Centralele termice LIEPSNELE pe bază de combustibil solid sunt concepute pentru diverse clădiri unde este instalat un sistem de încălzire cu calorifere, încălzire de apă menajeră sau încălzire prin pardoseală, sau toate acestea împreună. Cazanul poate funcţiona în sistem închis sau deschis.


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele