Motive pentru care ar trebui sa cumperi si tu Centrala pe combustibil solid Liepsnele


Nu mai este un secret pentru nimeni ca pretul gazelor va depasi orice asteptari in anii urmatori. De aceea trebuie sa ne punem la adapost cumva de scumpirile in valuri ce vor veni si sa ne asiguram in acelasi timp si confortul si caldura necesara pentru a trece cu bine de iarna. Cu centralele ce utilizeaza combustibil solid, lucrurile devin mai simple si in avantajul proprietarilor daca e sa ne gandim la cat de multa economie se poate face prin exploatarea lor corecta. 

De ce am alege Centrale pe combustibil solid Liepsnele?

Pentru ca au o constructie oarecum rudimentara, dar care e foarte simplu de intretinut si de exploatat pe termen lung. Pentru ca ne ajuta se economisim energie, dand in acelasi timp un randament de 92% si avand o autonomie sporita gratie tehnologiei folosire si directionarii aerului din partea superioara. Centrale pe combustibil solid Liepsnele nu au dispozitive electrice sau electronice complicate, nu depind de energia electrica atat de mult, arderea fiind intensiva si temperatura atinsa ajungand si depasind punctul de fierbere. Importanta este insa alegerea lemnelor care vor fi puse in centrala. Lemnele uscate din esenta tare sunt cele mai bune, cu atat cu cat ard si mai bine, pot arde si mocnit si dezvolta mai multa putere decat cele umede.

Durata de functionare constanta la o simpla incarcare corecta cu lemne este de 30 de ore, nu se pune problema de condensare si de gudron pe cazan, nu colecteaza rasina, iar intretinerea si curatarea efectiva dureaza foarte putin si se fac de cel mult doua ori pe luna.

O exploatare corecta poate duce la o functionare impecabila si 25 de ani, piesele si eventualele defectiuni ale centralei putandu-se schimba si remedia in cei 5 ani de garantie oferiti de centrale-lemne-liepsnele.ro.


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele