Incalzeste-ti locuinta in mod eficient cu centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele


Confortul locuintei tale este foarte important pentru tine si familia ta, asa ca trebuie sa investesti inteligent in cele mai bune sisteme de incalzire pentru anotimpul rece. Incalzirea centralizata pe lemne asigura o temperatura constanta in locuinta o perioada indelungata, va ajuta sa economisiti energie si sa platiti facturi mai mici, avand in acelasi timp o metoda sigura si eficienta de incalzire individuala.

Randamentul cel mai bun si facturile cele mai mici se pot obtine doar cu centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele, un tip foarte eficient de centrale termice pe baza de combustibil solid vandut de unul dintre brandurile producatoare de echipamente de incalzire centralizata renumite pentru seriorizitatea si calitatea solutiilor de incalzire comercializate. Centralele termice de acest fel sunt ideale pentru cladiri sau camere.

Aceste centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele, vandute de www.centrale-lemne-liepsnele.ro, au primit certificatul TUV al Comisiei Europene, alimentarea periodica cu o cantitate mica de combustibil solid asigurand functionarea pentru 30 de ore, cand e folosit lemn, turba, bricheta de rumegus, si pentru 3-5 zile, cand se utilizeaza carbune. Timpul de ardere al boilerului este mai mare gratie distributiei de aer din partea superioara si arderii solide fractionate, capacitatile cazanului sunt de la 10 la 40 kw, cu suprafata incalzita de 50-100 m2, pana la 180 - 400 m2.

Lemnul recomandat pentru alimentarea de centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele este frasinul, fagul, carpenul, artarul sau chiar stejarul-se poate folosi si lemn verde, dar scade autonomia, insa daca vreti ca timpul de functionare al centralelor Lipesnele sa fie mai mare trebuie sa introduceti carbune pentru 3-5 zile de utilizare neintrerupta. Motivele cele mai importante pentru care trebuie sa va cumparati si dvs. centrale termice cu carbuni sau lemne tin de: lipsa condensului, a gudronului de pe peretii cuptorului, cazanul rezista chiar si daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica, functioneaza singur, curatarea usoara si rapida, dar si de garantia de 5 ani si o durata de functionare impecabila de 25 de ani.

Toate produsele din oferta curenta de pe www.centrale-lemne-liepsnele.ro au o reducere de 20%, aplicabila la achizitionarea fiecarei centrale pentru uz casnic.


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele