Economisiti combustibil si bani cu centrala termica pe combustibil solid


Vreti sa aveti caldura in casa toata iarna si apa calda menajera la discretie fara sa cheltuiti o avere pe metri cubi de lemne? Cu o centrala termica pe combustibil solid Liepsnele lucrurile se rezolva de la sine la preturi avantajoase, fara prea multa bataie de cap. Centralele sunt rezistente, pot fi exploatate fara probleme timp indelungat, au garantie extinsa de cinci ani, functioneaza fara probleme pana la 25 de ani si sunt construite in asa fel incat sa consume cat mai putin combustibil intr-o perioada data de timp.


Din oferta curenta disponibila pe centrale-lemne-liepsnele.ro puteti sa alegeti oricare dintre modelele prezentate, in functie de marimea casei si de nevoiele dvs. curente. Cazanele au capacitate de 10 kw si ajung si la 40 de kw, suprafata de incalzire fiind si aproape de 400 m2, pot functiona fie in sistem inchis, fie in sistem deschis. De exemplu, cu modelul de centrala pe combustibil solid Liepsnele L10 puteti incalzi o suprafata cuprinsa intre 50 si 100 m2 cu un cazan ce are capacitatea de doar 10 kW. Combustibilul in baza caruia functioneaza este lemnul sau deseurile de lemn, se gaseste in orice zona si poate fi cumparat la preturi avantajoase. La o singura incarcare cu lemne durata de ardere ajunge si la 30 de ore.


Un model similar, Universal, poate fi alimentat si cu brichete si carbune, durata de ardere crescand la cinci zile. Centralele de 20 kW si 40 kW deserversc suprafete de pana in 200 m2, respectiv 400m2, arderea fiind neintrerupta ca si in cazul modelelor anterioare. Constructia simpla, componentele de calitate si usurinta utilizarii sunt alte avantaje pe care centrala pe combustibil solid le ofera celor care aleg acest tip de sistem centralizat. Centralele Liepsnele pot sa fie utilizate in camere unde incalzirea e in pardoseala sau sistemul este clasic, cu calorifere in fiecare camera.


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele