Casa de vacanta va fi mai primitoare daca montezi centrala pe lemne si carbuni Liepsnele


Ai o cabana sau o casa de vacanta si vrei sa ai mereu cea mai buna incalzire fara sa ai facturi la energie electrica de milioane de lei? Solutia cea mai buna pentru tine este achizitionarea uneia dintre cele mai bune modalitati de incalzire centralizata individuala: centrala pe lemne si carbuni Liepsnele. Lasand deoparte brandul care spune totul despre siguranta si calitatea constructiei centralei comercializate de https://www.centrale-lemne-liepsnele.ro, importator exclusiv Liepsnele in Romania, centrala pe lemne si carbuni Liepsnele este foarte avantajoasa pentru o casa de vacanta pentru ca incalzeste foarte bine spatiile mari, permite alegerea tipului de combustibil la carea veti acces cel mai usor in zona unde se afla casa de vacanta, lemn, respectiv carbune, iar durata de viata poate fi pana la 25 de ani de functionare la randament maxim, asa cum e si cea vanduta pe centrale-lemne-liepsnele.ro.

 

Ca sa puteti beneficia de o caldura si mai puternica peretii trebuie sa fie izolati, iar puterea termica sa fie egala cu pierderile. Suprafetele care pot fi incalzite fara probleme de centrala pe lemne si carbuni Liepsnele ajung pana la 400 m2, combustibilul solid e ieftin, aerisirea camerei de ardere se face printr-un sistem inovativ, cazanul este rezistent, nu se strica daca se intrerupe curentul, nu exista depuneri de gudron si nici nu apare condensul periculos in timp, pe masura ce metalul din care e facut cazanul imbatraneste. Optional, unele cazane pe combustibil solid pot avea si arzator de peleti, intretinterea si curatarea generala facandu-se destul de simplu, la intervale regulate de timp. Desi pare scumpa la prima vedere, centrala isi scoate banii investiti in timp scurt si are randament de 100%.

 

Modelele vandute de centrale-lemne-liepsnele sunt rezistente, au reduceri de pana la 20% in aceasta perioada, certificat TUV si constructie simplificata. Garantia data este de 5 ani, la o singura incarcare functionand pana la 30 de ore neintrerupt.

 


« inapoi la articole

Despre noi

Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA

Centralele termice pe lemne si carbuni Liepsnele sunt concepute pentru diverse cladiri / camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boilere de incalzire apa in scopuri casnice sau incalzire prin pardoseala, sau toate acestea impreuna. Cazanul poate funcționa in sistem închis sau deschis.


Contacteaza-ne


Oras Titu, Jud. Dambovita
Telefon: 0769 076 287
Telefon: 0753 753 158
E-mail: contact@centrale-lemne-liepsnele.ro centrale.lemne@gmail.com

Urmareste-ne

Pagina de facebook

Facebook centrale Liepsnele